fbpx
Onze werkwijze

Kennismaking

De kennismaking verloopt meestal via de e-mail of telefoon. Een medewerker van Andaluza Estates bespreekt dan Uw wensen en het budget. Een van onze adviseurs  laat u dan gedurende één of meerdere dagen het gewenste aanbod zien.

Verwachtingen

Andaluza Estates geeft veel persoonlijke aandacht aan u in het aankoopproces. Zo zijn wij van A tot Z betrokken bij elke stap en zullen wij altijd adviserend te werk gaan. Wij zorgen er in dit traject voor dat u op de hoogte blijft van de laatste informatie.

De keuze van de juiste woning

Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken als je een woning in Spanje wil aankopen. Wij helpen u om door dit proces heen. Wanneer U dan uw woonhuis heeft gevonden zal Andaluza Estates namens U met de verkoper onderhandelen over de prijs en de levering van de voorwaarden. De voorwaarden kunnen zijn bijvoorbeeld : de hypotheek verstrekking, adviezen van een advocaat, oplevering datum, de betaling aan een advocaat of de notaris.

Andaluza Estates kan u helpen een advocaat te vinden, zodat u er zeker  van kan zijn dat het koopproces correct zal worden afgehandeld.De advocaat geeft u een vrijwaring na zijn onderzoek.

[Meer informatie over hypotheken]

Het selecteren van een advocaat

.Wij hebben meerdere advocaten die dit proces goed kunnen regelen. De advocaat naar keuze zal ervoor zorgen dat de overdracht van het woning correct afgehandeld word volgens de Spaanse wet en dat de woning vrij is van schulden en beslagen.. De woning moet voldoet aan de bouwnormen met de juiste bouw vergunningen.

Bezichtingstrip

Aangezien de meeste van onze klanten uit het buitenland komen, worden bezichtigingen van woningen vaak gecombineerd met een vakantie. Andaluza Estates biedt haar internationale klanten een perfecte ervaring, zodat wij een geschikte woning aan de Costa del Sol kunnen vinden.

  • Begeleiding door ervaren makelaars en-of de verkoop manager van de project ontwikkelaar bij de bezichtigen van de woningen.
  • Bezichtiging van de omgeving met de mogelijkheden.
  • Advies over de beste aankoop van een woning voor Uw investering en/of verhuur.
  • Indien gewenst, introductie bij advocaten.
  • Antwoorden op alle juridische vragen door een onafhankelijke advocaat naar eigen keuze.
  • Het openen van een bank rekening en het afsluiten van een verzekering.
  • Advies over het verkrijgen van een hypotheek door een bank naar keuze of een erkend hypotheek adviseur

Natuurlijk zullen deze bezichtiging trips worden aangepast aan Uw wensen. De bezichtiging trip is vooral bedoeld om de omgeving te ontdekken.