fbpx

Verkrijgen van een Spaanse hypotheek

Andaluza Estates werkt samen met ervaren partners als het gaat om het vinden van de juiste hypotheek die past bij uw persoonlijke behoeften en omstandigheden. Zij zullen het werk voor u doen. Zij zullen onderhandelen over de voorwaarden van uw hypotheek, zorgen voor al Uw papierwerk, verzorgen van de taxatie van het pand, en het contact met uw advocaat. Het enige wat u hoeft te doen is hen de informatie en kopieën van officiële papieren verstekken.

Veel gestelde vragen over Spaanse Hypotheken

Hoeveel kan ik lenen?

Een hypotheek in Spanje is gebaseerd op de waardering of koopprijs van het pand en is afhankelijk van de voorwaarden van de bank. In het algemeen kan 60-80% van de waarde worden geleend voor stedelijke onroerend goed, afhankelijk van de verblijfsstatus van de aanvrager en het doel van de aankoop. Voor landelijk en commercieel onroerend goed is in het algemeen slechts 50% financiering mogelijk.

Wat is de huidige rente?

De rente in Spanje is gebaseerd op de EURIBOR. De Euribor tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelde rente waartegen een groot panel van Europese banken onderling geld (uit)leent. Deze tarieven worden daarom beschouwd als de belangrijkste referentietarieven in de Europese geldmarkt.

Banken zullen daaraan een marge toe voegen tussen 1 – 1,5%, afhankelijk van de aard van de hypotheek en de omstandigheden van de aanvrager. Voor de meest recente Euribor kunt u kijken op de site van de Spaanse bank.

LEES VERDER>>

[icegram campaigns=”25647″]