fbpx

Andaluza Estates

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitseigendommen in de omgeving van Marbella, zowel nieuw als wederverkoop, inclusief commercieel en investeringsvastgoed. Marbella is niet alleen een plaats, maar ook een manier van leven. Marbella staat bovenaan vele lijsten van mensen. Marbella’s de grootste trekpleister is de 27 kilometers lange mooie zandstranden, luxe strandclubs zoals La Cabâne, Nikki Beach, Trocadero, Del Mar van Puente Romano en Ocean Club met het beste eten.

Andaluza Estates heeft financiële adviseurs die u kunnen helpen bij het vinden van de beste hypotheek en uw verzekering voor de nieuwe woning. We hebben daarnaast geselecteerde advocaten die u helpen bij de administratie van het aankopen.

We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft. Waar u ook naar op zoek bent en ongeacht uw budget, wij nemen de tijd om uw wensen te vervullen. Dit door geschikte eigendommen te identificeren en onderhandelingen te voeren. We zijn trots op onze reputatie en de uitstekende klantenservice die wij u kunnen  leveren.