Huis Kopen in Marbella

Prachtig Wonen aan de Zee.

1 k
Aantal inwoners
1
Beschikbare huizen
1
Recent verkocht

Een leven aan de zee

AndaluzaEstates is gespecialiseerd in de verkoop van villa’s en appartementen in Marbella.

Marbella is een geweldige plek om te wonen en biedt een hoge levenskwaliteit met zijn prachtige stranden, levendige cultuur en overvloedige voorzieningen. Bewoners kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals golfen, watersporten, wandelen, winkelen en lekker eten. Het gebied staat ook bekend om het bruisende nachtleven.

Het weer in Marbella is mediterraan, met milde winters en hete zomers. De gemiddelde temperaturen variëren van 15°C in de winter tot 28°C in de zomer, waardoor het een geweldige plek is om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten.

Overwinteren in Marbella

Ook in de winter kan het zeer aantrekkelijk zijn om in Marbella te verblijven. De gemiddelde temperatuur in de winter ligt vrij hoog. Zeker voor mensen die veel last hebben van de kou is het daardoor erg aantrekkelijk om juist in het zuiden van Spanje aan de kust van de Middellandse Zee te verblijven. Bovendien is het er in de wintermaanden vaak een stuk rustiger dan in de zomer, wat een tweede goede reden is om buiten de vakantieperiode te reizen naar dit gebied. Dit kan een overweging zijn wanneer je de reis gaat boeken.

Gemiddelde huizen prijzen Marbella

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor Marbella bedraagt 5.168,-. De gemiddelde prijs van woningen in Marbella bedraagt 1.705.372 op basis van 3.000 woningen. De gebieden met de laagste prijzen zijn in Marbella Pueblo, Elviria-Cabopino, met een gemiddelde prijs van 666.875  en €1.137.866.

Wijken Marbella