Andaluza Estates

Makelaar Costa del Sol

Andaluza Estates is de door Gerda de Jager in januari 2010 opgericht. Met ervaring in vakantievastgoed en met jarenlange saleservaring, ging ik de uitdaging aan mijn eigen bedrijf te starten aan de Costa del Sol.

Met een sterke focus op het leveren van makelaardijdiensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen, is Andaluza Estates uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaars in onroerend goed aan de Costa del Sol. Onze kracht ligt in het ongeëvenaarde serviceniveau, loyaliteit en integriteit naar onze internationale klantenkring.ja

Bankbeslagvastgoed komt snel op de markt en wordt vaak verkocht zonder te worden vermeld op websites. Gerda de Jager is gespecialiseerd in het vinden van wat u zoekt, voor de beste prijs.

Andaluza Estates is lid van de grootste databank van onroerend goed aan de Costa del Sol, zodat we voor u kunnen zoeken en u niet met iedere makelaar afzonderlijk contact hoeft te zoeken.

Ik en mijn team werken samen met onafhankelijke financiële adviseurs die u kunnen helpen met het vinden van de beste hypotheek en verzekeringen die u nodig heeft voor uw nieuwe woning. We werken samen met een selectie van advocaten die ervoor zorgen dat het pand van uw dromen niet belast is met schulden, onopgeloste kwesties, of illegale praktijken. Door het aanbieden van ons netwerk van vastgoed experts, kan Andaluza Estates uw one-stop-shop voor uw woning aan de Costa del Sol zijn.

T: +34 603 240 042

E: info@andaluzaestates.com

T: +34 603 240 042

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!