fbpx

Uw huis kopen in Spanje.

Er zijn een aantal waar je aan moet denken als je een huis in Spanje wilt aankopen.

Voorbereid zijn:

Andaluza Estates heeft als doel om u te helpen bij de woning die u zoekt. Om snel te kunnen handelen heeft en de woning van uw keuze te kunnen reserveren, moet u de financiële middelen hebben. Het minimumbedrag ligt tussen € 4,000 en € 6,000 maar zou hoger zou kunnen zijn voor woningen met een hogere prijs. Deze reserveringskosten kunnen contant worden betaald of met een creditcard. Een bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk, maar deze kan enkele dagen duren.

Zorg ervoor dat u direct kunt beschikken over de benodigde documenten. [Klik hier voor meer informatie]

Het kiezen van uw juiste woning:

Wanneer u uw droomhuis hebt gevonden zal Andaluza Estates namens u met de verkoper onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Voorwaarden kunnen bijvoorbeeld zijn: hypotheek goedkeuring, advies van advocaat, oplevering datum, of wijze van betaling.

Andaluza Estates kan u helpen een advocaat te vinden, zodat u er zeker van kan zijn dat het koopproces is legaal en u tijdens of na de verkoop niet onaangenaam verrast zult worden.

Het selecteren van uw advocaat:

Er zijn veel advocaten aan de Costa del Sol die zowel uw taal als Spaans. Uw advocaat zal ervoor zorgen dat de overdracht van onroerend goed wordt gedaan volgens de Spaanse wet en dat uw nieuwe bezit vrij is van schulden.

Andaluza Estates kan lokale advocaten met expertise en een sterke reputatie aanbevelen.

Het officieel maken van uw aanbod:

Zodra er een mondelinge overeenkomst is tussen de verkoper en de koper, is de volgende stap het formaliseren van het aanbod door middel van een zogenaamd reservering contract. De aanbetaling dient te worden overgemaakt op de bankrekening van uw advocaat om blijk te geven van de serieuze interesse in het pand. De woning wordt vervolgens uit de verkoop gehaald.

[icegram campaigns=”25647″]