Onze Aanpak

Andaluza Estates heeft een sterke focus op het leveren van makelaarsdiensten die de verwachtingen van onze klanten vanaf het eerste moment overtreffen.

Kennismaking

Het eerste contact wordt meestal gelegd via e-mail of telefoon. Andaluza Estates bespreekt dan de wensen van de klant en introduceert het bedrijf en haar medewerkers. Voor wanneer de cliënt aan de Costa del Sol is, wordt een bijeenkomst gepland om elkaar te leren kennen en uit te leggen hoe het aankoopproces van een woning in Spanje verloopt.

Gerda de Jager of één van haar collega’s laat dan gedurende één of meerdere dagen de klant het gewenste aanbod zien. Dit kunnen bankbeslagprojecten, nieuwbouw, bestaande woningen en commercieel vastgoed, zoals restaurants en bars etc., zijn.

Uw verwachtingen overtreffen

Andaluza Estates geeft veel persoonlijke aandacht aan hun klanten. Alle klanten zijn even belangrijk, groot en klein !

Na de verkoop blijft ons team nazorg bieden door aan te bevelen wat  u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan klusjesmannen, meubelzaken, advocaten, en nutsvoorzieningen.

Voor veel van onze cliënten beschikt Andaluza Estates over de sleutels van het onroerend goed, zodat wij in geval van nood toegang hebben of kunnen controleren of alles in orde is.

LEES VERDER >>


E: info@andaluzaestates.com

T: +34 603 240 042

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!